Vodimo vas na ćevape s Dinom Merlinom!

INDEX i Dino Merlin dan uoči velikog koncerta u Areni Zagreb pripremaju večeras u Zagrebu za pet najvatrenijih obožavatelja popularnog pjevača veliko iznenađenje! O čemu je riječ - pročitajte u nastavku.

Za zagrebački koncert popularnog Sarajlije ostalo je još jako malo ulaznica, a zbog velikog interesa je u prodaju pušten i dodatni kontingent od 500 ulaznica za parter Arene Zagreb. Dođite na koncert Dine Merlina i uživajte u odličnoj glazbi.

"Sigurni smo da će najveća dvorana u Zagrebu biti ispunjena do posljednjeg mjesta obožavateljima Dinine glazbe i da ćemo svi zajedno pjevati i `napuniti baterije` pozitivnim emocijama i ljubavlju", navode iz tima Dine Merlina.

"Moja publika u Zagrebu zaslužuje najbolje i ja ću dati najbolje od sebe, moje pjesme"

"Radujem se koncertu u Zagrebu i susretom sa svojom publikom. Hvala svakom tko je kupio ulaznicu i dolazi na moj koncert. Moja publika u Zagrebu zaslužuje najbolje i ja ću dati najbolje od sebe, moje pjesme", kaže Dino Merlin.
 
Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7), Dallas (Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su: parter 130 kuna, tribina gore 130 kuna. U prodaji su i ulaznice za mjesta u VIP loži. Cijena mjesta u VIP loži je 700 kuna i uključuje parkirno mjesto u garaži Arene, izbor pića i catering koji vam donosi okuse grada iz kojeg Dino dolazi i u kojeg se zaljube svi, čim ga jednom posjete.

Uživaj u druženju i ćevapima s Dinom Merlinom!


Pet najbržih i najvatrenijih obožavatelja Dine Merlina večeras u 19 sati vodimo u Zagrebu na druženje i ćevape s popularnim pjevačem. Da biste nam dokazali da ste upravo vi najvatreniji obožavatelj, osim svojih podataka, u mailu morate navesti i točne nazive svih albuma Dine Merlina!

Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Dino Merlin - ćevapi, 21. prosinca, Zagreb" na index.nagrada@gmail.com. U mailu uz točan odgovor na postavljeno pitanje (točne nazive svih albuma Dine Merlina) navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više