Voditelj ismijavao Roberta Downeyja Jr.: "Je li to bio neki drogeraški pokret?"

Foto: Screenshot Twitter/ABC

Voditelj Jimmy Kimmel naljutio je javnost šalama na račun Roberta Downeyja Jr. u svom uvodnom govoru na dodjeli Oscara. 

Osvrnuo se na glumčevu nominaciju u kategoriji za najbolju mušku sporednu ulogu, a potom se dotaknuo njegovih ranijih problema s drogom o kojima je Downey otvoreno govorio.

"Za Roberta Downeya Juniora ovo je jedan od vrhunaca njegove karijere. Jedan od vrhunaca", rekao je Kimmel. Glumac je potom uperio prstom u svoje lice, a Kimmel ga je pitao: "Je li to bio neki drogeraški pokret?" 

Potom je nastavio: "Ali pogledajte ga, tako je zgodan, tako talentiran, osvojio je sve nagrade koje postoje. Je li to pobjednički govor u tvojem džepu ili samo imaš jako pravokutan penis?"

Kamere su potom uhvatile Roberta s nimalo oduševljenim izrazom lica. Mnogi su na društvenim mrežama pisali da voditeljevi komentari nisu bili primjereni. "Ovo zaista nije bilo zabavno", "Kad mislite da ne može gore", "Šaliti se ovako bilo je prilično jadno, ali nisam iznenađen. To je Jimmy Kimmel", pišu ljudi na Twitteru. 

Kao dijete, Downey je bio okružen drogom. Otac mu je bio narkoman, a majka alkoholičarka. Glumac je u ranijim intervjuima rekao da mu je otac prvi joint dao kad je imao samo šest godina, a u djetinjstvu je zbog svojih roditelja imao i pristup kokainu.

Kimmel se našalio i na račun Emme Stone i njezinih brojnih 18+ scena u filmu Uboga stvorenja.

Pročitajte više