Voditelj koji je dao otkaz zbog Meghan: Moji sinovi i ja dobivamo prijetnje smrću

Foto: EPA

PIERS MORGAN tvrdi da on i njegovi sinovi dobivaju prijetnje smrću nakon što je optužio Meghan Markle da je lagala tijekom intervjua kod Oprah.

"Moja tri sina su mi rekla da su i oni na meti i poslali su mi snimke otrovnih prijetnji nasiljem upućenih njima", kazao je bivši voditelj za Mail on Sunday.

"Poruka koju su dobili moji sinovi glasi: Kad ti otac umre, svijet će prirediti zabavu", tvrdi Morgan.

"Jedan se trol zarekao da će me ubiti pred sinovima Spencerom, Albertom i Stanleyjem", dodao je bivši voditelj.

Londonska policija za The Independent potvrdila je da istražuju prijetnje.

Bivši urednik naglašava da njegovim sinovima nije stalo do Meghan Markle te da ne dijele njegovo mišljenje o vojvotkinji o Sussexa.

Morgan je priznao da mu je žao što je napustio svoju tadašnju emisiju Good Morning Britain tijekom svađe oko intervjua Meghan i Harryja kod Opre. 

"Kad razmislim, nisam to trebao učiniti", napisao je.

Međutim, dodao je kako je uvjet da ostane na voditeljskoj poziciji emisije bio da se ispriča Meghan, što on nije htio učiniti. 

"Pa, nisam se htio ispričati Meghan Markle, jer istina je da joj ne vjerujem", napisao je Morgan.

"U slobodnom, demokratskom društvu trebalo bi biti dopušteno da se nekom ne vjeruje. To je zasigurno sama bit slobode govora? Kad bih sada rekao da vjerujem Meghan, lagao bih publici, radio bih ono za što sam nju optužio", zaključio je bivši voditelj.

Podsjećamo, dan nakon intervjua, Piers Morgan izjurio je sa snimanja emisije Good Morning Britain nakon što ga je kolega Alex Beresford prozvao zbog komentara na račun Meghan Markle, a nakon toga Piers je dao otkaz.

Pročitajte više