Voditelj Vicko objavio da traži posao: Zapreka su moje godine i zdravstveni karton

Foto: Josip Regovic/Pixsell

RADIJSKI VODITELJ Trpimir Vicković Vicko na društvenim je mrežama napisao da traži posao. 

"U fazi sam traženja novih poslovnih mogućnosti. Savjetuju me da ponovno otvorim firmu ili obrt i počnem svoj biznis. Znam da nije lako, no što više se nudim na tržištu rada, to me više iznenađuje da ne mogu biti prvim izborom poslodavcima. Nakon 30 godina u medijima i specijalizacije za određena područja rada, nakon izuzetnog broja zadovoljnih klijenata i opipljivih rezultata, jedna od jačih zapreka su moje godine i trenutni zdravstveni karton.

Slobodno? Ovo je ionako moj prostor pa ga mogu iskoristiti kako ja hoću. Dakle, u fazi sam traženja novih poslovnih...

Objavljuje Trpimir Vicko VickovićSrijeda, 6. travnja 2022.

Samo da se zna, smislio sam i napisao (copywriter i režiser) pa onda i izveo kao spiker ili producent preko 2000 radijskih reklama i jinglova, stotinjak tv reklama, korporativnih filmova, osmislio i vodio više stotina poslovnih događanja po narudžbi klijenta, bio zaštitno lice jednog brenda, pisao blogove i bio influencer prije pojave masovnih društvenih mreža, osmišljavao i vodio intervjue od slučajnih prolaznika do predsjednika države, no nikada se nisam hvalio s tim i nažalost dokumentirao kao dokaz.

Nema veze. Idemo dalje. Prošlo svršeno vrijeme. Sutra je novi dan. U nove radne pobjede. Uskoro objava u javnosti. Hvala na pažnji. E, da. Hvala svima koji su u prošlosti mi dali šansu da budem dijelom njihovog posla i nisu požalili, iskreno, ponekad baš i nisam bio razumljiv svima na prvu, no znam da nikome nisam nanio štetu, nego isključivo uspjeh i novac. Budućnost će biti još bolja", napisao je Vicko na Facebooku.

Pratitelji su Vicku u komentarima pružili podršku.

"Ne mogu vjerovati da ti kao apsolutna legenda ne možeš naći posao sukladan tvojim vrijednostima. Pa ti si kao u nogometu Messi. Tvoja budilica je avangarda 90-ih godina. Šteta. A zato nam i je ovako što se vrijednosti ne cijene", poručio mu je jedan od pratitelja.

Pročitajte više