Voditelji nisu mogli sakriti šok tijekom emisije sa ženama s ekstremno velikim grudima

Screenshot: ITV

VODITELJI najpopularnijeg britanskog jutarnjeg showa This Morning nisu mogli sakriti šok tijekom gostovanja žena koje su ekstremno povećale svoje grudi.

Gošće Dolly, Mary i Lily otkrile su da su im grudi veličine 34M i 34OO, no voditelje su najviše šokirale kada su rekle da bi željele grudi povećati još i više. Tu veličinu postigle su nakon uporabe takozvanih ekspandera, odnosno ubrizgavanjem posebne otopine, bez operacije.

Tijekom intervjua voditelji nisu znali gdje gledati, što je bilo dosta očigledno. "Brinula sam se da ću odmah pogledati dolje, što nisam htjela jer mislim da je to pomalo nepristojno", rekla je voditeljica Holly Willoughby, na što je njen suvoditelj Phillip Schofield rekao: "A što misliš kako je onda meni?"

Phil je upitao svoje gošće i imaju li problema tijekom posla zbog bujnog poprsja. "Ne, osjećam se ugodno", objasnila mu je Lily koja radi kao medicinska sestra, no ipak je dodala da je moguće da će u budućnosti ići na operaciju smanjivanja grudi, ako to bude potrebno. 

Pročitajte više