Voditeljica (28) o glasinama da je u vezi s DiCaprijem: "Nisam htjela o tome pričati"

Foto: Instagram

NEDAVNO su se u stranim medijima pojavili napisi da je Leonardo DiCaprio u vezi s 28-godišnjom Mayom Jamom, voditeljicom showa Love Island. Iako, kaže, nije planirala reagirati na te glasine, voditeljica se oglasila. 

Negirala je da su u vezi

Naime, Maya je nedavno objavila fotografiju na kojoj nosi ogrlicu s natpisom Leo, što su mnogi odmah povezali s glumcem. Sada je pojasnila da se to odnosi na njezin horoskopski znak lava i tvrdi da nije u vezi s DiCaprijem.

"Gledala sam svoja posla na odmoru i rekla sam da neću odgovarati ni obraćati pozornost na glupe priče, ali svi morate prestati. To je doslovno moj horoskopski znak. Nismo u vezi. Nastavite, molim vas", napisala je na Twitteru.

Ova objava na Twitteru uslijedila je nakon što je Daily Mail objavio članak o njezinoj ogrlici s natpisom Leo. 

Glasine počele nakon zajedničkih izlazaka

Glasine o njihovoj vezi prvi put su se pojavile u veljači kada je The Sun objavio da su Maya i Leonardo zajedno partijali dvije noći za redom u Londonu. Prošlog su mjeseca navodno boravili u New Yorku, gdje su oboje bili zbog posla. Također su snimljeni kako s prijateljima napuštaju klub Le Piaf u Parizu. 

"Oboje su nedavno izašli iz dugogodišnjih veza tako da ni u čemu ne žure. Zabavljaju se i vidjet će kako će ići", rekao je tada izvor. 

Pročitajte više