Voditeljica Operacije Trijumf Ana Mihajlovska čeka drugo dijete

ATRAKTIVNA voditeljica prošlogodišnjeg reality showa Operacija Trijumf, Ana Mihajlovski, ponovno je trudna. Ana već ima jednu kćer iz veze sa svojim šefom, a drugu bebu čeka s Markom Grubinom - direktorom marketinga u očevoj firmi za proizvodnju obuće "Grubin".

Plavokosa voditeljica i njezin nekoliko godina mlađi dečko zajedno su nešto manje od godinu dana, a samo nekoliko mjeseci nakon što su započeli ljubavnu vezu shvatili su da je to - to. Budući da je Grubin studirao u Americi, Ana je sve svoje slobodno vrijeme koristila na put preko bare, kako bi bila u zagrljaju dragog.

Ana je bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi s pjevačem Sandijem Cenovom


Prije njega, voditeljica je bila u dugogodišnjoj vezi s Goranom Stamenkovićem - vlasnikom produkcijske kuće Emotion koja je ujedno bila i glavni organizator showa Operacija Trijumf, kojega je Ana vodila. Par se zaručio 2006. godine kad su doznali da je Ana u petom mjesecu trudnoće.

U listopadu je rodila kćer Ivu, ali se za Stamenkovića nikada nije udala već su prekinuli u ljeto 2008. godine. Ostali su u dobrim odnosima i još uvijek rade za istu tvrtku. Također je bila i u ljubavnoj vezi s pjevačem Sandijem Cenovom.

Pročitajte više