Voditeljica Oscara pravila se da ne prepoznaje glumicu pa se upucavala njenom mužu

Screenshot: YouTube

ŠALA Chrisa Rocka završila je šamarom, no mnogi su uvjereni da je šala voditeljice Amy Schumer bila još gora od one o Jadi Pinkett Smith.

Komičarka je odlučila gledateljima pojasniti da postoje ljudi koji popunjavaju sjedalice slavnih koji izađu iz dvorane. Iz nekog razloga zaključila je da će biti smiješno glumicu Kirsten Dunst nazvati popunjivačicom mjesta.

Prišla je glumcu Jesseju Plemonsu, koji je bio nominiran za najboljeg sporednog glumca u filmu Šape pasje i zamolila "popunjivačicu mjesta" da joj se ustane. Inače, i Dunst glumi u tom filmu te je također bila nominirana za najbolju sporednu glumicu.

"Evo, ovo je popunjivačica mjesta. Dušice, bi li otišla na WC?" pitala je prije nego što je gurnula izvan kadra.

Potom je sjela na njeno mjesto i nagnula se prema Plemonsu. "Jesse, obožavam tvoju glumu u Šapama pasjim", rekla mu je.

"Amy, to mi je žena, znaš?" rekao je on neimpresioniran šalom. "Oženjen si tom popunjivačicom mjesta?" nastavila je ona.

Mnogi su njegovu reakciju usporedili sa Smithovom jer su se obojica našla u situaciji da se netko sprda s njihovim suprugama.

"Jesse Plemons mogao je ispasti junak Oscara da je pogledao Amy Schumer u oči i rekao joj: "Ne stavljaj ime moje žene u svoja usta", komentirao je jedan korisnik aludirajući na ono što je Smith vikao Rocku kad ga je ošamario.

Pročitajte više