Vozač Holdinga se namjerno kamionom zabijao u golubove na Trgu? Desetak ih stradalo

Foto: Čitateljica Index

JEDNA čitateljica javila nam se s tvrdnjom da je svjedočila uznemirujućoj sceni na Trgu bana Jelačića 14. kolovoza.

"Ujutro u 7.55 vidjela sam kako se kamion Zagrebačkog holdinga namjerno zaletio u veliku skupinu golubova koji su jeli na Trgu bana J. Jelačića", otkrila nam je. Događaj se zbio 14. kolovoza. "Većina golubova je uspjela pobjeći, ali 10-ak je stradalo. Kamion je otišao, a pogažena, krvava tijela su ostala, neki su još pokazivali tragove života", dodala je uz fotografije stradalih golubova na Trgu.

"Vozač kamiona je namjerno, velikom brzinom čak ubrzavajući prošao preko sredine guste skupine golubova koji su bili zaokupljeni jedenjem nadrobljenog kruha. Kamion se kretao od zapada prema istoku. Naravno da je Trg dovoljno velik da ih se bez problema moglo zaobići. Vozač se zaletio na njih kao kad malo dijele potrči prema grupi", opisala nam je još.

"Prošao je, nije se zaustavio, leševi su ostali na tlu. Nitko od prolaznika nije reagirao, ali u 7.55 nije niti bilo puno ljudi. Koliko znam, jedino sam ja fotografirala, a kad sam nakon 15-ak minuta izašla na tržnicu, leševa više nije bilo", kaže.

Holding: Pokrenuli smo internu provjeru

S upitom smo se odmah javili i Zagrebačkom holdingu.

"Obavještavamo Vas da smo pokrenuli internu provjeru kako bismo ustanovili radi li se u slučaju kojeg navodite zaista o vozilu i djelatnicima Zagrebačkog holdinga. U slučaju da se utvrdi kako je zaposlenik Zagrebačkog holdinga postupio na način opisan u Vašem upitu, a koji smatramo neprimjerenim i nedopustivim, protiv istoga će biti poduzete odgovarajuće mjere", odgovorili su nam danas.

Pročitajte više