Vraća se Gitak TV

Screenshot: YouTube

VRAĆA se legendarni Gitak TV.

To je potvrdio popularni izbornik Dena i otkrio da će se svi stari i novi materijali moći pronaći na službenoj web stranici gitak.tv.

"Odakle tebi ovaj broj? Mate ti ga je da, koji Mate? Malo previše ti njuškaš okolo, moga bi dobit dvi triske, svi ste isti vi novinari", rekao je izbornik Dena na poziv novinara portala eZadar, a zatim potvrdio vijest o ponovnom radu popularnog dalmatinskog humorističnog kolektiva.

"A istina ka, kreće ta stranica, bit će svi stari skečevi u ha-be rezoluciji (HD, op. a.), bit će pikanterija, dodataka, gluposti itd. Bit će i fan shop za kupiti majice, stalak za lakat, svakakvih pizdarija, rekvizita iz skečeva i tako", rekao je opušteno Dena.

"Planira se i raditi novi materijal, možda talk show ili slična šema, ali pomalo, ne piši to još. Pregovara se s nekim ljudima, a za zatvorit financijsku konstrukciju ima i ova nova odlična šema – crowdfunding. Znači, udremo reket fanovima, ako nas žele gledat, neka plate euro, dva, sto, tisuću, kolko ko može i ako se skupi dosta, snima se. Priča je odlična, ka reket je, ali moderna šema, više priko interneta", zaključio je.

Za kraj se i ispričao za prvu rečenicu o novinarima.

"Moga san i bolje reagirati, ali uvatili ste me malo rano, sve najbolje vama i vašima, dolazi vrime Božića, Nove godine itd., a za poklon na stranci ide besplatan download našeg božićnog singla iz 2004. A mi se vidimo u 2021.", poručio je.

Hrvati oduševljeni

Vijest o povratku ovog omiljenog kolektiva oduševila je mnoge Hrvate, a to pokazuju i komentari na društvenim mrežama.

"Tako mi je drago da se vraćate momci! Željni smo vas!", "Gitak forever", "Legende", "Ljubimci se vraćaju", "Život ponovno ima smisla", "U pravi trenutak", samo su neki od komentara

Gitak TV čine Mate Peruzović, Marijo Grabovac, Bernard Perić, Matija Čizmić i Ivan Rožić. Udružili su se 1996. godine.

Za sebe kažu da su petero potpuno različitih ljudi koji djeluju kao kolektiv. Ime Gitak TV u prijevodu, tvrde, ne znači ništa.

Pročitajte više