Vraća se jedna od najpopularnijih serija 90-ih? Dosjei X mogli bi dobiti novu verziju

Foto: IMDb

JEDNA od najpopularnijih serija 90-ih Dosjei X navodno dobiva novu verziju, i to 30 godina nakon emitiranja prve epizode, piše Bloomberg. 

Nakon neslavnog reboota iz 2016., koji nije ispunio očekivanja fanova, izgleda da popularna znanstveno-fantastična serija dobiva novi reboot. Naime, šuška se da Disney planira izbaciti novu verziju serije, koju će režirati redatelj Black Panthera Dyan Coogler.  

Stiže nova verzija? 

Agenti Dana Scully (Gillian Anderson) i Fox Mulder (David Duchovny) ponovno bi mogli oživjeti na malim ekranima, a glumica je u nedavnom intervjuu sugerirala kako bi se mnogo toga moralo promijeniti da razmisli o povratku. 

"Zvuči kao vrlo stara ideja. Radila sam to, i to toliko godina, a završilo je pomalo nesretno. Da bismo uopće započeli taj razgovor o još jednoj sezoni, trebala bi postojati potpuno nova grupa pisaca i trebala bi se predati štafeta da bi to bilo nešto novo i progresivno", izjavila je. 

Podsjetimo, prva epizoda Dosjea X emitirana je 1993. godine, a serija je postala veliki hit, koji je obilježio 90-e. Pokušaj oživljavanja serije iz 2016. godine naišao je na kritike fanova, a 11. sezona doživjela je krah s najmanjim brojem gledatelja od bilo koje prethodne.  

Pročitajte više