Vraća se na scenu: Domaća loto djevojka nakon seks skandala gotovo je nestala

Screenshot: Nova TV

NAKON što se neko vrijeme držala podalje od javnosti i kamera, Tina Katanić pojavila se u novom showu Zvijezde pod hipnozom. Plavokosa Zagrepčanka pod hipnozom je postala radnik na gradilištu. U sobi za radnike Tina je odjenula uniformu za gradilište i lakom za nokte ukrašavala zaštitnu kacigu. Zamiješala je beton u miješalici i lopatom nosila pijesak u miješalicu dok je ubacivala cement, cijelo vrijeme hodajući u štiklama. Na zvukove bušilice plesala je trbušni ples, a betonska miješalica u njezinoj je glavi prema uputama hipnotizera Timotea Crnkovića postala bubanj za loto. Smjesu maltera miješala je s kuhinjskim mikserom.

Svoju medijsku karijeru ova atraktivna plavuša počela je 2005., kad je kao 19-godišnja studentica Pedagoške akademije pobijedila na izboru za Kraljicu Hrvatske. Uslijedile su brojne revije i voditeljske gaže, Tina je bila zaštitno lice svega i svačega, voljeli smo je i kao loto djevojku, sudjelovala je i u reality showovima, privatni život pritom uspješno krijući od znatiželjnika.

Najguglanija osoba 2015. godine bila je upravo Tina koja se sredinom svibnja iste godine našla u seks skandalu.

U javnost je procurila njena snimka s trojicom muškaraca. Tinina odvjetnica Tanja Vranjican Đerek tad nam je rekla da manekenka poznaje svu trojicu i da postoji sumnja da joj je netko nešto podmetnuo u piće.

Mjesec dana kasnije pojavila se u spotu benda Pirati.

Pjevač Siniša Baško otkrio nam je da su se s Tinom oko spota počeli dogovarati nakon skandala, a jedan od razloga zbog kojih je pristala jest to što im ovo nije prva suradnja.

"Ona je bila u našem prvom spotu, tako da smo se već znali", rekao je.

Nakon toga pojavila se u nekim TV emisijama i kratko vrijeme vodila Popodnevnu moru na jednoj lokalnoj televiziji. Nakon skandala medijima je priznala i da je našla dečka, no veza nije potrajala.

Pročitajte više