Vratila se manekenstvu: Leonarda Boban u 50. godini pozirala u badiću

Foto: Instagram

LEONARDA BOBAN vratila se manekenstvu, a na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima supruga proslavljenog nogometaša Zvone Bobana pozira u badićima.

Bivša manekenka odlučila se vratiti u manekenske vode na pragu šestog desetljeća, a nedavno je otkrila i kako se to dogodilo.

Za magazin Yachts Croatia ispričala je da joj je tijekom šetnje Zürichom, gdje živi s obitelji posljednjih godina, prišla vizažistica Ljiljana Kanižanec Kajfež s kojom je surađivala tijekom manekenske karijere. Počele su se družiti, a Ljiljana je pozvala Leonardu na zabavu mode kuće Dior.

"Ljudi iz njezina miljea pitali su me zašto ne radim kao model, jer sada su u trendu manekenke zrele dobi. Kada sam to ispričala mojima kod kuće, djeca i Zvone su me počeli nagovarati da barem probam pa ako mi se svidi, da povremeno prihvatim pokoji angažman", ispričala je Leonarda.

Ipak, nije joj bilo lako početi.

"Priznajem, malo me bilo strah: mislila sam da ću se pred kamerom osjećati nelagodno jer sam ispala iz forme. Međutim, kada smo počeli raditi, izgledalo je kao da nikad nisam ni prestala", rekla je.

Pročitajte više