Vratila se u Supertalent i osvojila zlatni gumb. Ovako je izgledao njen nastup 2019.

Foto: Press

U JUČERAŠNJOJ epizodi Supertalenta predstavilo se 11 novih kandidata. Emina Bajtarević oduševila je žiri, voditelje, publiku i gledatelje. Voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan su joj dali zlatni gumb. Njezini talenti su pjevanje i trbuhozborstvo. 

Dobila zlatni gumb

S lutkom kojeg je nazvala Deda izvela je duet svevremenskog hita My Way Franka Sinatre. Žiri se pitao kako je moguće da je toliko usavršila trbuhozborstvo da je čak i pjevala bez pomicanja usta.

"Usavršila si još jednu stvar i napravila još jedan ogroman zadatak i to ja zovem definicijom supertalenta", oduševljeno je poručio Fabijan. 

"Ti si toliko dobra da ja ozbiljno ne znam tko će još doći na ovu audiciju da tebe pobijedi u ovoj sezoni", rekla joj je Maja. 

Nije prvi put u Supertalentu

Emina se natjecala i prije četiri godine u Supertalentu, kada je svojim audicijskim nastupom izazvala također veliko oduševljenje. Pjevala je uz gitaru i predstavila se pjesmom Ako znaš bilo što grupe Azra. 

Mlada pjevačica je te godine došla do polufinala kada je izvela pjesmu Bijelog dugmeta Sanjao sam noćas da te nemam. 

Emina Bajtarević - Supertalent 2019 polufinale

Jeste li se i vi naježili? 💜 Cijeli nastup pogledajte ovdje: bit.ly/Emina_polufinale

Objavljuje SUPERTALENT u Nedjelja, 1. prosinca 2019.

Njezinim nastupom ove godine oduševljeni su gledatelji koji kažu da je apsolutno zaslužila zlatni gumb. "E ovo je supertalent, bravo", "Ovo je čarolija", "100% zasluženi zlatni gumb", "Do pobjede", samo su neki od komentara.

Pročitajte više

 

Pročitajte više