Vrijeme je da otkrijemo najbolju ponudu koju bi mnogi željeli doma

Foto: Press

KRENULA je sezona darivanja – ne tražite dalje što pokloniti sebi ili drugima – iskoristite popust i postanite korisnik televizije nove generacije.

Bez obzira što volite gledati i kakav sadržaj Vas najviše veseli, na GONET.TV ćete u svakom trenu pronaći nešto za sebe! Filmovi, serije, dječji, sportski, informativni ili dokumentarni program - sve na jednom mjestu!

Predstavljamo vam GONET.TV uslugu koja nudi preko 100 televizijskih programa koje možete gledati na Smart TV-u, računalu, tabletu, mobitelu, Google Chromecastu, Android boxovima, Apple TV-u i AirPlayu. Antena Vam više ne treba, bitno je da imate internet priključak! I to sve bez ikakve ugovorne obveze!

Vrijeme je za nove TV programske kanale!

Gledajte najnovije blockbustere, budite u trendu sa serijama o kojima svi pričaju ili istražite najzanimljivije dokumentarce.

Uz GONET.TV imate mogućnost neograničenog online gledanja vrhunskih TV programa kao što su Cinestar, FOX ili Filmbox. Uz strane tu ćete naći i sve domaće, te hrpu regionalnih TV programa. Više ne morate brinuti niti jeste li nešto propustili, jer GONET.TV nudi mogućnost snimanja sadržaja u HD rezoluciji i vraćanja svih TV programa iz ponude unatrag.

Svi sadržaji koje snimate stoje u arhivi te se mogu pogledati kroz 30 dana od dana snimanja.

Posebna pogodnost

Isprobajte preko 100 najboljih TV programa za samo 1 kunu bez ugovorne obveze + dobivate HBO na dar!  Ovo je ponuda koja se stvarno ne propušta. Gledaj bilo kad i bilo gdje.

Pristup je vrlo jednostavan, sve što vam je potrebno za uživanje u programima je vaša internetska veza! GONET.TV ne zahtjeva posebnu brzinu, dovoljan je i prosječan pristup internetu. U osnovnom paketu uslugu je moguće gledati na jednom uređaju, no za samo 19 kn proširite paket i omogućite jednaki užitak i ostalim ukućanima –  bez rasprava što gledati i to na 3 uređaja istovremeno.

Kao što smo već spomenuli ugovorna obveza ne postoji, uslugu ćete koristiti koliko dugo vi želite. Imate slobodu prekinuti uslugu u bilo kojem trenutku bez ikakvih penala, a ponovno  gledati možete u bilo kojem trenutku. Odlično zar ne?

Pročitajte više