Vrsaljko je na Livakovićevu svadbu poveo djevojku Kaju?

Foto: Instagram

SLOVENSKA manekenka Kaja Vidmar koju mediji povezuju s nogometašem Šimom Vrsaljkom, na svom je Instagramu objavila video na kojemu se uređuje za vjenčanje. Kratki video snimljen je u jednom zadarskom frizerskom salonu, a salon je objavio da se lijepa Slovenka uređuje za vjenčanje.

Jučer je u Zadru bilo vjenčanje Dominika Livakovića na kojemu je bio Šime Vrsaljko. Iako na svom Instagramu nije objavio ništa, Vrsaljko je pozirao s Vidom, Modrićem i Subašićem za zajedničku fotografiju. Zajedničkih fotografija s Kajom još uvijek nema.

Podsjetimo, Kaja je nedavno rodila kćer kojoj je dala ime Viktorija. Nije javno potvrdila da je Vrsaljko otac njezine djevojčice.

O vezi Vrsaljka i Slovenke počelo se pisati krajem veljače. Kaja je tad bila u visokom stupnju trudnoće, a počelo se šuškati da je otac njenog djeteta upravo Vrsaljko. Priče su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje bi odvojeno objavljivali na društvenim mrežama.

"On je moj vitez o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", rekla je Kaja u jednom intervjuu ne otkrivši ime partnera.

Pročitajte više