Vrsaljko je s Mateom proveo cijelu mladost: "Zaljubio sam se samo jednom"

Foto: Instagram/Twitter

ŠIME Vrsaljko jedna je od glavnih tema showbusiness rubrika nakon što se medijima proširila priča da čeka dijete sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar. Donedavno se njegov krah braka s Mateom Vrsaljko mogao samo naslutiti, ali je posljednjih tjedana mnogima postalo jasno da je velikoj ljubavi došao kraj.

>>Nisu pazili: Pogledajte što je odalo da su Šime Vrsaljko i manekenka u vezi

Vrsaljko je postao apsolutna zvijezda 2018. godine nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a tisuće djevojaka u Hrvatskoj nadale su se da je slobodan. No, uslijedio je hladan tuš kada se saznalo da je nogometaš u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi Mateom, koja je nekoliko mjeseci prije Svjetskog prvenstva rodila sina Brunu. 

O ljubavi i braku s Mateom Šime Vrsaljko je govorio u intervjuu s Robertom Knjazom. 

"Nisam zaljubljive prirode. Zaljubio sam se samo jednom, u svoju ženu i to je bilo to", rekao je Vrsaljko 2018. godine. Ispričao je da je Mateu prvi put vidio kada se vozio na bratovom skuteru te ju je odmah nakon toga nazvao.

"Pričali smo dva sata, od toga je ona rekla pet rečenica. Upilao sam je", rekao je tada nogometaš.

Ispričao je da je Mateu zaprosio na posebno romantičan način u Maderi te da je cijeli dan kupovao cvijeće i sve ostale potrepštine za romantičan trenutak. Par se vjenčao 2017. godine.

Pročitajte više