Vruća Hana noćni izlazak začinila drpanjem s novom curom



VRUĆA Hana ponovo je u akciji! Nakon što je "odradila" ljetovanje i Filmski Festival u rodnom joj Sarajevu, Hana se vratila u Zagreb i nastavila žariti i paliti noćnom scenom. Naravno, u zagrljaju, zapravo, klinču s djevojkama. Rezultat toga su ove fotke i scene koje oštrom oku našeg fotografa nisu promakle, a na kojima Hana sočno ljubi drugu djevojku.

"Svi znaju kakva sam ja!"

Hana svoju ljubav prema curama i dečkima nikada nije skrivala, a nedavno je to potvrdila kada je prepričavala razloge prekida s dečkom. "Zna se kakva sam ja, ja nikada ništa ne skrivam. Moj dečko je bio super, ali stalno se pravio da je homofobičan i često je imao negativne komentare na istospolnu ljubav. I onda sam saznala da je biseksualac i to me jako povrijedilo. Povrijedilo me to što je to skrivao od mene, a znao je da sam ja otvorena i da meni sve možeš reći. Pa svi znaju kakva sam ja!", komentirala je Hana.

A osim što je dio medijskog kolača rezervirala prozivanjem same sebe bosanskom Paris Hilton i nešto sitno izjavama, silikonima i prenemaganjem na Farmi, Hana je javnost zainteresirala i svojim necenzuriranim drpanjem nepoznate djevojke tijekom prošlogodišnjeg odmora na Zrću, što opet nije promaklo našem vrlom snimatelju koji je svaki trenutak njezine požude evidentirao svojim objektivom, složio nam filmić i vinuo Hanu u visine. Isti filmić još uvijek je pri vrhu Indexove ljestvice najgledanijih, a prisjetiti ga se možete ovdje!

Život nakon Pokosice: Željka Radolfija srećemo samo u zagrljaju s prijateljima

Ipak, nije Hana jedina koja je sinoć u sve punijoj Piranhi plijenila pozornost. Tamo su bili Bernard Fowler i Saša Maček iz Voodoo Lizardsa, Mister Hrvatske Bruno Orešković kojemu je društvo pravila atraktivna crnka te bivši dečko Vlatke Pokos, Željko Radolfi, koji se nakon prekida s Dikanovom bivšom viđa isključivo u zagrljaju prijatelja!

Pročitajte više