Vucin sin prvo je bio nogometaš pa pjevač. Evo čime se sada bavi

Foto: Igor Kralj/Miroslav Lesas/Zvonimir Barišin/Pixsell

Vilibald VUCO, sin Siniše Vuce, pažnju javnosti privukao je prije sedam godina. Tada su se mediji raspisali o zgodnom 20-godišnjem nogometašu koji igra u nogometnom klubu Rudeš u Zagrebu. No, ozljeda kuka spriječila ga je u nastavku sportske karijere.

Potom je loptu, po uzoru na oca, zamijenio mikrofonom. Lani je nastupio na Splitskom festivalu s pjesmom Udaj se za mene. Vuco mu je tad rekao da ne pjeva. "Rekao mi je da ne pjevam, da mu je muka od toga", ispričao je tad Vilibald, prenosi Slobodna Dalmacija.

Krajem prošle godine ispričao je kako i dalje pjeva, ali više kao gost drugim izvođačima. Najviše je nastupao po domjencima i zabavama. U međuvremenu opet je napravio zaokret u karijeri i zaposlio se kao agent za nekretnine.

"Volim vidjeti osmijeh na licima ljudi"

"Nogomet me naučio vrijednostima strpljenja, discipline i suradnje s drugima. Sve te lekcije s terena sada su ključne u mom novom poslu. Rad u timu, razumijevanje potreba drugih i strast prema radu s ljudima postali su mi snažni aduti u svijetu nekretnina.

Volim vidjeti osmijeh na licima ljudi kada pronađu svoj dom iz snova, a moja uloga u tome je pružiti im podršku i savjetovanje. Moje iskustvo sportaša omogućuje mi da prilagodim svoj pristup, budem uporan i stalno se razvijam kako bih svojim klijentima pružio najbolje moguće iskustvo.

Rad s ljudima u potrazi za njihovim idealnim domom nije samo posao, već moja strast i zadovoljstvo. Moje iskustvo s terena sada se prenosi u svijet nekretnina kako bih bio podrška i vodič onima koji traže svoj savršeni prostor", stoji na stranici agencije za koju radi Vucin sin.

Pročitajte više