Vuco pružio Katarini Banić grančicu mira, missica otkrila: Morat ćemo na rakijicu

KATARINA BANIĆ nedavno se iz nepoznatih razloga posvađala sa Sinišom Vucom. Tada je za Index rekla da je razočarana u njega i da ga je gledala kao oca. "Više nismo u kontaktu, sve je tako glupo ispalo", rekla je i prekinula suradnju s Vucom. Da podsjetimo, Katarina se pojavila u njegovom spotu za hit "Tražena si roba u gradu". Sukobe su sada, čini se, izgladili, barem nam je tako otkrila Katarina. S Vucom je ponovno u odličnim odnosima, a upravo je glazbenik pružio Katarini grančicu mira.

"Nešto smo imali, jedan događaj na kojem smo se morali pojaviti zajedno, i bilo je nešto vezano uz ovaj spot koji smo snimali. Poslao mi je poruku, ja sam mu se javila, a nešto ćemo opet raditi skupa, pa nema smisla da se svađamo", rekla nam je Katarina.

"Poslao mi je samo da je dobro prošao jedan naš posao, ništa posebno mi nije poslao. Malo smo pričali i na izboru za Miss Dalmacije. Ne znam, to je njegov život, on živi kako živi, a meni se to baš ne sviđa, ali što ja mogu. Zbog toga smo se i posvađali. Neke stvari koje on radi se meni ne sviđaju, ali što da ja sad radim", nastavila je Banić. Pomirenje će najvjerojatnije pasti uz jednu rakijicu. "Morat ćemo, nismo se još ništa službeno dogovorili, ovo je sve bilo u prolazu, ali morat ćemo", zaključila je simpatična bivša Miss Hrvatske.

Pročitajte više