Vuka Jeremića sprdaju zbog slike koju je objavio: "U McDonald'su sjedi, ista Jolie"

Foto: Twitter, Profimedia.hr

PREDSJEDNIK srpske Narodne stranke Vuk Jeremić objavio je tvit s fotografijom nepoznate žene koju je vidio na pariškom aerodromu, a koja je po njegovom mišljenju ista Angelina Jolie. Zbog toga ju je potajice fotografirao i objavio na svom Twitteru, usput se prisjetivši kako se posljednji put zeznuo kad je upoznao "Bona Voxa".

"Na pariškom aerodromu u McDonald'su sjedi žena ista Angelina Jolie. Identična joj je i tetovaža na podlaktici. Da se nisam jednom ispalio u New Yorku kada sam naletio na profi imitatora Bona Voxa, prišao bih joj da porazgovaramo o Balkanu. Ovako, samo paparazzo...", napisao je Jeremić.

Iako je očekivao da će ovim tvitom nasmijati javnost, dogodilo se upravo suprotno. Mnogi su ga prozvali zbog narušavanja privatnosti nepoznate žene, naročito kad se uzme u obzir da je on javna ličnost. Drugi ističu i da žena ne sliči toliko Angelini da bi se Jeremićevo fotografiranje moglo opravdati.

Jeremić je 2013. godine, kao predsjednik Generalne skupštine Ujedinjenih naroda, na Twitteru objavio fotografiju na kojoj on i, kako je bio uvjeren, Bono Vox zagrljeni dižu tri prsta u zrak. Ispostavilo se da je Jeremića prevario lažni Bono Vox, odnosno glumac Pavel Sfera, koji frontmena grupe U2 oponaša godinama.

Pročitajte više