"WAGatha Christie": Internet preplavile sprdnje na račun rata žena nogometaša

Foto: Twitter

BRITANSKE WAGsice u ratu su kakav se nije dogodio već dugo, a internet gori od sprdnji na njihov račun.

Podsjećamo, sve je počelo kad je Coleen Rooney na društvenim mrežama napala trudnu Rebeku Vardy da tajno u javnost iznosi priče o njoj. Kako je napisala 33-godišnja supruga Waynea Rooneyja, posumnjala je na to da netko njoj blizak javno iznosi njene tajne, a sad ima neupitan dokaz da je ta osoba upravo njena prijateljica Rebekah.

Memovi na društvenim mrežama odmah su krenuli, a maštoviti tviteraši svako malo izbacuju nove fore. Čak su stvorili hashtag WAGatha Christie. Ovo su neke od najboljih...

Inače, gospođa Rooney tvrdi da je Vardy uhvatila tako što je na svom privatnom profilu na Instagramu, gdje je prate samo najbliži prijatelji, objavljivala lažne Storyje. U postavkama je izabrala da ih može vidjeti samo Rebekah, a oni su nakon toga završavali u britanskom Sunu. Rooney tvrdi da je to neupitan dokaz da je Vardy cinka tabloidima. Riječ je o statusima u kojima je pisala o poplavi u podrumu i povratku na televiziju. Nakon što bi ih Rebekah vidjela, te iste priče pojavile bi se u tabloidima. "Već nekoliko godina netko kome vjerujem toliko da se pratimo na privatnom profilu na Instagramu stalno daje Sunu informacije o mojim privatnim postovima", napisala je na Instagramu Rooney. "Nakon što sam neko vrijeme pokušavala shvatiti tko je to, zbog raznih razloga posumnjala sam na jednu osobu. Kako bih to dokazala, blokirala sam svima pristup mojim Storyjima, osim jednoj osobi", napisala je i dodala da posljednjih pet mjeseci objavljuje lažne Storyje, koji svejedno završavaju u medijima.

Otkrila je i da ima screenshotove s kojih se vidi da je te njene lažne objave vidjela samo jedna osoba - Rebekah Vardy.

Rebekah, koja je trenutno na odmoru u Dubaiju, nakon svega nekoliko minuta na društvenim je mrežama demantirala te optužbe.

"Ne mogu vjerovati da uopće moram ovo pisati. Trudna sam i na odmoru i nemam pojma zašto to radi. Morat ću poduzeti pravne mjere jer se ne mogu sad nositi s tim stresom. Kao što sam ti rekla na telefonu, voljela bih da si me nazvala prije ovog. Nikad nisam pričala s novinarima ni o kome i razni novinari koji su to tijekom godina od mene tražili mogu potvrditi moje riječi", napisala je.

Pročitajte više