Westlife se raspao nakon 14 zajedničkih godina: "Bilo je ovo ostvarenje sna za sve nas"

WESTLIFE je slomio srca brojnih obožavatelja sinoćnjom objavom da nakon 14 zajedničkih godina njihovoj suradnji dolazi kraj. U priopćenju kojeg potpisuju sva četvorica članova popularnog boy benda - Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily i Shane Filan, navodi se kako će im turneja iduće godine biti posljednja u zajedničkoj karijeri. Popularni irski boy bend osnovan je 3. srpnja 1998. godine. U početnoj je postavi bio i Brian McFadden, koji je bend napustio 2004. godine.

"Nakon 14 godina, 26 hitova u Top 10, uključujući i 14 broj jedan singlova, 11 albuma u Top 5, 10 rasprodanih turneja, više od 44 milijuna primjeraka albuma prodanih diljem svijeta i bezbroj sjećanja koje ćemo zauvijek nositi sa sobom, obavještavamo vas da se razilazimo nakon izdavanja kolekcije najvećih hitova u studenom i turneje iduće godine. Ova odluka je dogovorna, sad želimo zasluženu stanku kako bismo uživali u plodovima svog dosadašnje rada i potražili nove izazove", poručili su dečki iz Westlifea i dodali kako se iznimno vesele oproštajnoj turneji.

"Tijekom godina nam je Westlife bio puno više od benda. Westlife je obitelj. Želimo zahvaliti svojim obožavateljima što su bili s nama na ovom sjajnom putovanju i što su bili dio naše obitelji. Kad smo 1998. godine započeli sa zajedničkim radom nismo mogli ni zamisliti da ćemo 14 godina kasnije i dalje snimati, ići na turneje i imati zajedničke hitove. Bilo je ovo ostvarenje sna za sve nas", poručili su opraštajući se od obožavatelja.

Pročitajte više