WhatsApp je uveo suptilnu promjenu - i korisnici diljem svijeta su bijesni

Foto: Shutterstock

S OBZIROM na to da ima dvije milijarde aktivnih korisnika, slobodno se može reći da je WhatsApp jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu. Ali mnogi su ostali bijesni nakon nove suptilne promjene koju je platforma za razmjenjivanje poruka uvela.

Umjesto "aktivan" i "piše", riječi koje su inače prikazane ispod imena osoba u vašim chatovima, sada se nalaze velika početna slova tih riječi. Iako ovo zvuči kao sitna promjena, korisnici diljem svijeta nisu nimalo sretni zbog nje i žale se na društvenim mrežama.

@isabellemariewa Wieso schreibt ihr das auf ein mal groß Whatsapp? Ich habe Fragen #fyp #whatsapp #relatable #foryou ♬ Originalton - Isabelle Marie
@oicaramba Did whatsapp always capitalize the first letter of “typing” and “online”? #fyp ♬ original sound - oicaramba

"Užasno živcira"

"Smeta li još nekome što WhatsApp umjesto 'aktivan' i 'piše' sada izbacuje velika slova?", "Ovo me užasno živcira, bole me oči dok gledam", "Nije uopće neka promjena", ali nevjerojatno mi je iritantno", pišu tviteraši.

@sophiepetrucciohall #whatappstatus #whatsapp anyone else noticed? #fyp #mybrain ♬ оригинальный звук - •🎧🎤•

Nažalost, čini se da će promjena ostati, bez opcije dostupne u postavkama za vraćanje na prethodnu verziju. Međutim, ako vas nova velika slova stvarno izluđuju, bit ćete sretni čuti da postoji jednostavno zaobilazno rješenje. Na WhatsApp Webu su još mala slova.

Pročitajte više