Whitney ima novog dečka

Sveprisutni paparazzi uhvatili su Whitney i 18 godina mlađeg kolegu Ray J-ja kako napuštaju restoran Maestro na Beverly Hillsu nakon, svjedoci kažu, romantičnog ručka. Na pojavu fotografa reagirali su vrlo burno, pa je to dodatno potvrdilo priče o tome kako se Whitney zaljubila, ili barem "zapalila" za brata američke rnb pjevačice Brandy.

Nakon što su napustili restoran, odvezli su se u nepoznatom smjeru, daleko od očiju javnosti. Za Whitney je to prva veza nakon traumatičnog braka i razvoda s pjevačem Bobbyem Brownom, koji ju je, sad već i ptice na grani pjevaju, uvukao u svijet droge iz kojeg se jedva izvukla.

Whitney se, javljaju iz njene diskografske kuće, uskoro namjerava posvetiti novom albumu, pri čijoj će joj pripremi u pomoć uskočiti nova prijateljica i "dušebrižnica" Mariah Carey, koja je također prošla kroz burna životna razdoblja (završila je i na psihijatriji), pa će joj, kaže, znati pristupiti na najbolji mogući način kako bi napravile album koji će značiti konačan povratak za ono što je nekad bila Whitney Houston.

D.K.
Foto: The Sun

Pročitajte više