Will Smith otkrio tko će preuzeti njegovu ulogu u rebootu Princa iz Bel Aira

Screenshot: Youtube

WILL SMITH otkrio je da će u rebootu sitcoma Princ iz Bel Aira njegovu ulogu preuzeti glumac Jabari Banks, kojeg je nazvao putem videopoziva i osobnu mu rekao vijest.

"Zadovoljstvo mi je upoznati te, od srca ti čestitam. Imaš ulogu Willa u Princu iz Bel Aira", rekao je Smith Banksu.

"Spreman sam. Ovo je ostvarenje sna", odgovorio mu je Banks koji je otkrio kako mu je otac predložio da se prijavi za tu ulogu nakon što je pročitao članak da će se raditi reboot popularne serije. BBC piše da će Banksu ovo biti prva uloga. 

Inače, reboot serije prikazivat će se na NBC streaming servisu Peacock. Redatelj Morgan Cooper je reboot osmislio kao dramu modernog doba

U originalnom sitcomu, koji se prikazivao od 1990. do 1996. godine, zabrinuta zbog sinovljeve nespremnosti da život shvati ozbiljno, tinejdžera Willa (Will Smith) majka šalje tetki Vivian (Janet Hubert-Whitten) i njezinoj obitelji u kalifornijski Bel Air, da bi se ondje uozbiljio i naučio odgovornosti.

No već na prvoj zajedničkoj večeri, kojoj prisustvuju pripadnici visokog društva, vidljivo je da životni nazori Willa i Banksovih nisu ujednačeni. 

U šest serijskih sezona i 148 epizoda uz Smitha su glumački ansambl činili sjajni komičari, zbog čega je serija postala vrlo uspješna.

Pročitajte više