Will Smith se oglasio nakon što je Jada ispričala da su se njih dvoje razišli 2016.

Foto: epa

WILL Smith se oglasio na svom Instagramu nakon što je njegova supruga Jada Pinkett Smith prošlog tjedna izjavila da su se njih dvoje razišli još 2016. godine i da uopće nisu bili muž i žena u trenutku kada je on udario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara 2022. godine.

Smith je na Instagramu objavio video na kojemu se vidi da je na brodu i da drijema.

"Notifikacije sam isključio", napisao je Will Smith. Mnogi misle da aludira na kaos koji je nastao nakon izjava Jade Pinkett Smith.

Jada je s osmijehom rekla da oni uopće nisu zajedno

Jada Pinkett Smith je, podsjetimo, u intervjuu prošlog tjedna otkrila da ona i njezin suprug žive razdvojeno posljednjih sedam godina.

Jada i Will u braku su od 1997., a zajedno imaju djecu Jadena i Willow, dok Will još ima i sina Treya kojeg je dobio s bivšom suprugom Sheree Zampino. 

Na pitanje u kakvom je stanju njihov brak, Jada je odgovorila: "Još uvijek pokušavamo shvatiti."

Zatim je otkrila da su u vrijeme dodjele Oscara 2022., kada je Will ošamario Chrisa Rocka, bili razdvojeni šest godina.

"Zajedno smo radili stvarno težak posao. Upravo smo duboko zaljubljeni jedno u drugo i shvatit ćemo kako to izgleda za nas", rekla je Jada dodavši da je mislila da je šamar samo šala. "Pomislila sam: 'Ovo je skeč.' Pomislila sam: 'Nema šanse da ga Will udari.' Tek kad se počeo vraćati do svoje stolice, shvatila sam da to nije skeč", dodala je.

Pročitajte više