Stručnjak za govor tijela: Pogled između Williama i Kate otkrio je istinu o braku

Foto: Profimedia

KATE MIDDLETON prvi se put pojavila u javnosti nakon što je objavila da ima rak, kada se pridružila kraljevskoj obitelji na ceremoniji povodom rođendana kralja Charlesa. 

Kate i William prvi put su viđeni zajedno u javnosti od prosinca prošle godine, a pojavili su se s djecom i ostali pripadnicima kraljevske obitelji na balkonu Buckinghamske palače pred tisućama obožavatelja. Fotografija na kojoj par razmjenjuje zaljubljene poglede postala je viralna, a stručnjakinja za govor tijela Judi James otkrila je za Daily Mail u kakvom su odnosu. 

"Najveći znak njihove uzajamne ljubavi dogodio se u trenutku kad su im se napokon sreli pogledi. Williamove oči i usne odavale su njegov unutarnji ponos i moguće olakšanje što njegova lijepa supruga ponovno stoji pokraj njega, dok mu je Kate, koja se do ovog momenta vidljivo opustila, uzvratila širokim osmijehom punim ljubavi", primijetila je James. 

Podsjetimo, nakon što je Kate nestala iz javnosti početkom godine, počele su kružiti glasine da je njihov brak u problemima te da je William vara sa zajedničkom prijateljicom, markizom od Cholmondeleya Sarom Rose Hanbury. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.