Woody Harrelson prisjetio se izlaska s Michaelom J. Foxom: "Pili smo kobrinu krv"

Foto: YouTube

GLUMAC Woody Harrelson otkrio je kako su on i Michael J. Fox svojevremeno zajedno pili kobrinu krv. Harrelson je držao govor u čast Foxu na humanitarnoj nagradi Jean Hersholt u Los Angelesu u subotu, gdje mu je dodijeljen i počasni Oscar, a počastio je publiku pikantnom pričom iz 1989. godine kada je posjetio Foxa na Tajlandu.

Harrelson je izašao u provod s Foxom jedne večeri na Tajlandu i kazao je kako su naletjeli na dečka koji je organizirao borbe kobri i mungosa.

"Provocirao je gomilu tih kobri, našao je najnervozniju od svih zmija i uhvatio je za vrat. Zatim ju je bacio u kavez s mungosom i tada smo gledali možda i najluđu borbu u životu. Mungos je pobijedio, a onda su uzeli zmiju i pustili joj krv, natočili je u četiri čaše i pomiješali s tajlandskim viskijem. Tako smo postali zmijska braća", ispričao je Harrelson otkrivši kako je Fox povraćao od zmijskog koktela.

"On je najbolji primjer čovjeka koji se bori za svoj život"

Nakon ove pomalo bizarne anegdote Harrelson je nahvalio Foxa, kojem je 1991. godine dijagnosticirana Parkinsonova bolest, upravo zbog njegove višegodišnje borbe protiv te bolesti i "hrabre misije na kojoj se nalazi". Fox je do sada, putem svog fonda, skupio više od milijardu dolara za borbu protiv Parkinsonove bolesti.

"On nikada nije tražio da bude odvjetnik ove bolesti. Michael je najbolji primjer čovjeka koji se bori za svoj život", rekao je Harrelson koji je zatim dobio originalnu i kratku zahvalu Foxa.

"Volim te. Napravili smo dosta štete tamo osamdesetih", rekao mu je Fox.

Pročitajte više