Yasmin: Sammir je neozbiljni dječak koji se nikada neće promijeniti

IAKO SU domaći mediji nedavno objavili da se "odbjegla" Brazilka Yasmin Chemin vraća u Zagreb kako bi izrekla sudbonosno "da" Dinamovcu Sammiru, čini se da je prava istina nešto drugačija. Naime, Yasmin nam je priznala da je istina da dolazi u Hrvatsku, ali demantirala je navode o njihovom vjenčanju. Također, otkrila nam je da od njihovog pomirenja neće biti ništa s obzirom da je za nju Sammir još uvijek neozbiljni dječak.

"Rođen je za zabave, djevojke i noćni život i nikada neće biti ozbiljan čovjek"

"Nisam se pomirila sa Sammirom, ali istina je da sam bila kod njega u Zagrebu", rekla nam je Yasmin koja dodaje da je razlog njihovog prekida bio razvratan život kojeg vodi mladi Dinamovac. "On se nikada neće promijeniti, još uvijek je neozbiljni dječak. Rođen je za zabave, djevojke i noćni život i nikada neće biti ozbiljan čovjek", priznaje lijepa Brazilka koja je u Zagrebu posjetila brojne prijatelje koje je stekla dok je živjela s Dinamovcem te je pokušala obnoviti svoju vezu s njim.

"Bila sam kod njega u kući, ali ništa se nije promijenilo. Pronašla sam ženske stvari i poruke raznih cura. Da se htio promijeniti i da je htio nešto ozbiljno pokazao bi mi to", rekla nam je Yasmin koja mladog Dinamovca ne krivi za njihov prekid već zagrebačke sponzoruše koje se nogometašima nude kao na pladnju.

"Možda jednog dana budemo ponovno zajedno, ali sada sam krenula dalje"

"Djevojke koje se tako ponašaju u Brazilu za to dobivaju novac, a u Zagrebu se besplatno nude za seks. Ne poštuju nikoga, ali ni sebe same. Vidjela sam poruke u kojima mu se otvoreno nude za seks jer misle da će postati poznate i slavne ako ih netko vidi s nogometašem poput Sammira", komentirala je Brazilka koja svojeg bivšeg dečka još uvijek voli.

"Možda jednog dana budemo ponovno zajedno, ali sada sam krenula dalje i odabrala fakultet i karijeru. Volim ga i znam da on voli mene, ali nije trenutak da budemo zajedno. Ne krivim ga zbog ničega jer mi je jasno zašto živi takav život. Sve mu je ponuđeno na pladnju", zaključila je Yasmin Chemin.

Pročitajte više