Yasmine Bleeth snimljena nakon dugo vremena u javnosti, izgleda neprepoznatljivo

Foto: Press

BIVŠA zvijezda Spasilačke službe Yasmine Bleeth snimljena je nasmijana u šetnji sa psom u Los Angelesu, a mnogi je ne bi uopće prepoznali.

Glumica se proslavila zahvaljujući ulozi Caroline Holden u Baywatchu, no nije snimljena u javnosti godinama.

Nakon borbe sa zloupotrebom supstanci, zvijezda se povukla iz javnog života i rijetko je viđena u posljednjih 17 godina. No 51-godišnjakinja činila se sretnom i zadovoljnom kad je nedavno viđena u šetnji sa psom, piše The Sun. Fotografije možete vidjeti ovdje.

Yasmine je postala zvijezda nakon što je gostovanje u četvrtoj sezoni serije pretvorila u tri sezone u showu. Snimila je 72 epizode ukupno tijekom pet godina, a pojavila se i u nekoliko spin-off filmova i TV serija.

Pojavljivanje u tad popularnoj seriji pomoglo joj je pokrenuti karijeru modela, a lansirala je i vlastitu liniju kupaćih kostima. I dok je nastavila glumiti u serijama kao što su Nash Bridges i Titans, njezino ponašanje iza scene naštetilo joj je karijeri.

Embed from Getty Images

Karijera glumice raspala se zbog problema sa zloupotrebom droga, a studija i redatelji stavili su je na crne liste jer se smatralo da je previše izazovno raditi s njom. Na kraju se prijavila u kliniku za rehabilitaciju Promises sa sjedištem u Malibuu kako bi prevladala ovisnost o kokainu.

No ubrzo nakon što je napustila kliniku, opet se počela drogirati i 2001. godine je uhićena nakon što je policija pronašla kokain kod nje nakon automobilske nesreće.

Yasmine, koja nije glumila od 2003. godine, priznala je krivnju na sudu i nagodila se na dvije godine uvjetne kazne i 100 sati društveno korisnog rada. Dok je bila na odvikavanju, upoznala je vlasnika striperskog kluba Paula Cerrita za kojeg se udala 2002. Par sada dijeli svoje vrijeme između Los Angelesa i Scottsdalea u Arizoni.

Embed from Getty Images

Pročitajte više