"Za dobru ševu nazovite...": Ljubav života pronašao na zidu WC-a

Foto: Reddit

DA JE ljubav svuda oko nas i da se nikad ne zna kad će zakucati na vrata, dokazuje kamiondžija iz Engleske koji je ženu upoznao našavši njezin broj telefona na zahodu u lokalnom pubu.

"Ako ste za dobru ševu nazovite Donnu na broj...", poruka je koju je Mark Ellis (51) pronašao kad je u lokalnom pubu vršio nuždu.

"Bio sam znatiželjan i poslao poruku", otkrio je za Sunday Mirror dodavši da se još uvijek smiju tome, a bilo je to prije desetak godina.

Priča je postala viralna na Redditu, a saznalo se kako je tajnica Donna Roberts u početku bila zaprepaštena načinom na koji je Mark došao do nje, no ubrzo su se našli i prohodali, a danas imaju i dvoje djece, jedno od osam, a drugo od devet godina.

Donna obično kaže kako je poruku primila slučajno, a njihova djeca i dalje ne znaju kako su se upoznali. No, nakon što su postali hit na internetu, vrlo brzo mogli bi saznati.

Inače, Donnin broj u zahodu na zidu ostavio je njezin bivši ljubavnik. Iako joj je htio napakostiti "namjestio" joj je ljubav života, a tome se sasvim sigurno nitko nije mogao nadati.

 

Pročitajte više