Za reviju Igora Galaša na ljetnom Fashion.hr-u odabrano 10 "stvarnih žena"

NA NATJEČAJ za predstojeći ljetni Fashion.hr koji će se održati od 2. do 3. srpnja ove godine u Bolu na otoku Braču, prijavilo se gotovo tisuću djevojaka i žena iz cijele Hrvatske. Na danas održanom finalnom castingu odabrano je 10 "stvarnih žena" starosti od 19 do 60 godina koje će nositi reviju Igora Galaša.

Podsjetimo, u sklopu Fashion.hr-a se već treću godinu za redom organizira natječaj koji afirmira stvarne žene na modnoj pisti kako bi se transformirali društveni stereotipi kod definiranja ljepote. Na ljetnom događanju na prekrasnoj bolskoj plaži Zlatni rat, Galaševom revijom staviti će se naglasak na isticanje različitosti i ljepote ženske kože bez obzira na godine. Višestruko nagrađivani kreator Igor Galaš za kolekciju je odabrao prirodne i nježne materijale na kojima se izmjenjuju ideje nesputanog komfora i dizajnerske inovativnosti.

"Sa zadovoljstvom nastavljamo zagovaranje i promoviranje poruka koje slave istinsku žensku ljepotu. Ove sezone pod geslom `Pokaži svoju prekrasnu kožu`, izabrali smo deset žena koje su nas potpuno oduševile svojim snažnim životnim stavom i neodoljivom energijom", izjavio je povodom završnog castinga direktor i osnivač Fashion.hr koncepta, Vinko Filipić. 

Pročitajte više