Za rođendan mužu organizirala trojku pa ga ostavila zbog žene koja je bila s njima

Screenshot: TikTok

36-GODIŠNJA supruga i majka dvoje djece, Amerikanka Theresa Rose, postala je hit na TikToku nakon što je tamo podijelila svoju neobičnu životnu priču.

Kako je objasnila, godinama je bila nesretna u braku, ali nije shvaćala zašto sve dok suprugu nije odlučila ispuniti želju.

Za njegov rođendan organizirala je seks u troje, no to iskustvo nagnalo ju je da shvati kako je ustvari lezbijka te je sa ženom iz trojke, Jacqui, započela ljubavnu vezu, a supruga je ostavila.

"Kada sam doživjela intimnu interakciju sa ženom prvi put, fizička i emocionalna povezanost bila je jako intenzivne", ispričala je.

@raising2activists Reply to @bitsyrouge #wlw #wlwcouple #wlwtiktok #lesbian #lesbiantiktok #lesbiancouple #rideordie #lgbt #🏳️‍🌈 ♬ Ginseng Strip 2002 - Yung Lean

"Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osjećala sam se usamljeno", dodala je.

Otkrila je i kako je odrasla u katoličkoj obitelji u kojoj su je učili da je homoseksualnost grijeh, zbog čega je dugo vremena potiskivala svoje osjećaje.

"Moja obitelj nije najbolje prihvatila vijest da sam gay. Bila sam jako depresivna zbog toga i čak razmišljala o samoubojstvu", ispričala je.

@raising2activists Which one are you? #wlw #lesbians #lesbiansoftiktok🏳️‍🌈 #girlfriend #itmustbenice #femmelesbians #🏳️‍🌈 #wlwcouple #lesbiancouple ♬ IT MUST BE NICEE - TOONKYY

Tvrdi kako joj je Jacqui spasila život, a zajedno su više od godinu dana.

Theresa sa svojim roditeljima više ne razgovara, a otkrila je i kako je nakon cijelog iskustva postala ateist.

Pročitajte više