Za tjedan dana Victoria´s Secret predstavlja nove seksi anđele



NAJPOZNATIJI američki brand donjeg rublja, Victoria's Secret, zamijenio je svoja dosadašnja zaštitna lica, a predstavljanje novih "anđela" bit će 19. studenog na velikoj svečanosti u New Yorku.

Nakon što su Heidi Klum, Karolina Kurkova i Adriana Lima rodile, u Victoria's Secretu su odlučili da je vrijeme za nove modele koji će reklamirati izazovno donje rublje. Objavljeno je da će uloge pet novih "anđela" imati: Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Rosie Huntington-Whiteley, Emanuela de Paula i Chanel Iman. Sve su djevojke potpisale trogodišnje ugovore i predstavit će se na godišnjem Victoria's Secret Fashion Showu 19. studenog, a koji će voditi Heidi Klum.

Svih pet djevojaka već je radilo za kompaniju, a radi se o imenima koja su već poznata u modnom svijetu. Lindsay Ellingson radila je kampanje za Dolce&Gabbanu, Valentina i Dior, Rosie Huntington-Whiteley je snimila reklamu za Agent Provocateur, a tamnoputa Brazilka Emanuela de Paula u svojem životopisu ima kampanje za DKNY, Top Shop i Tommy Hilfiger. Amerikanka Chanel Iman drugi je tamnoputi "anđeo" i radila je s najvećim dizajnerskim imenima poput Marca Jacobsa, Valentina, Oscara de la Rente i drugih, a južnoafrički je model Candice Swanepoel snimala reklame za Nike i nosila revije za Tommya Hilfigera te Diane von Fürstenberg.

Pročitajte više