Zabavan novogodišnji doček u Dubrovačkim vrtovima sunca: 3, 2, 1... slavlje počinje!



DOČEK Nove godine isprepleten izletima i užicima koje pružaju šetnje po Dubrovniku, glazbene poslastice, bogata gastronomska ponuda, animacijski programi za djecu kako bi roditelji mogli uživati u poslijepodnevnom odmoru te spa & wellness tretmani.

I vama zvuči zanimljivo?

Vladari glazbenih plesnih ritmova Soulfingers u Dubrovačkim vrtovima sunca pripremaju atraktivan novogodišnji doček za sve ljubitelje plesa i zabavnog novogodišnjeg odmora.

Upravo oni predvođeni Denisom Ahmetaševićem, koji je ovogodišnja zvijezda televizijskog spektakla Ples sa zvijezdama, jamče doček prepun dobrog ritma u novogodišnjoj noći. Atraktivna i moderno opremljena plesna dvorana u Dubrovačkim vrtovima sunca idealan je prostor za ovakve glazbenike i događaje. Kakav će spektakl proizaći iz ove savršene simbioze, ne treba ni sumnjati!

Izuzetna gastronomska ponuda začinjena jadranskim okusima, koju će okruniti novogodišnja gala večera sa šest sljedova, bit će upotpunjena spektakularnim vatrometom i humanitarnom lutrijom. Najsretniji će osvojiti noćenja u Radisson hotelima diljem Europe, a glavni zgoditak boravak je u pariškom Radisson hotelu s uključenom zrakoplovnom kartom.


Oni plesno najneumorniji moći će se zabavljati do zore u noćnom klubu Ginja uz svirku Apokalipso banda.

U Novu 2012. gosti će ući buđenjem u sobi s balkonom i pogledom na more, a bogati buffet doručak i tematski osmišljeni programi razonode i uživanja, užitka u jazz glazbi uživo uz kuhinju restorana Tartufo, opuštanja uz koktel u Maraska baru, razonode u wellnessu centru pa do besplatnog pristupa spa programu resorta, upotpunit će novogodišnji boravak u Dubrovačkim vrtovima sunca.

Za užitak ljubitelja dalmatinskog ugođaja pobrinut će se klape folklornog ansambla Linđo i klapa Ragusavecchia. One aktivnije tijekom dana očekuje ponuda sportskih aktivnosti poput aerobica, fitnessa, škole tenisa, dok drugi mogu meditirati uz poslijepodnevni čaj i zvuk klavira.

Novogodišnji paketi koji uključuju transfer s aerodroma Čilipi, omogućuju Vam dolazak već od 29. prosinca, a samo je na vama da izaberete, od jednodnevnog do četverodnevnog paketa po cijeni već od 139 eura za jednu osobu.


Ovakva ponuda za doček Nove Godine pretvorit ce dane provedene u Dubrovačkim vrtovima sunca u raskošan i nezaboravan odmor prepun događaja i užitaka za pamćenje, a detaljnije informacije pronađite u brošuri i na internet stranici hotela.

Pročitajte više