Zadar će pamtiti: Nakon što su je Hrvati napali, Rita objavila detalj s koncerta

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

NAKON što je objavila da je na njenom koncertu u Zadru bilo 60 tisuća ljudi i razljutila mnoge Hrvate, Rita Ora je na Instagramu objavila još nekoliko snimki iz Hrvatske te otkrila što će posebno pamtiti sa svog zadarskog nastupa.

"Onaj put kad mi je mikrofon prestao raditi, a svi su nastavili pjevati", napisala je Rita uz video iz Zadra na kojemu se čuje kako publika pjeva njezin hit "Let You Love Me" i nakon tehničkih problema. Ritu je potez zadarske publike oduševio, što im je dala do znanja i s pozornice.

"Bila sam na puno lijepih mjesta, ali ovo je jedno od najljepših. Hrvatska je lijepa zemlja divnih i velikodušnih ljudi", dodala je netom nakon što je stigla na pozornicu.

Inače, zadarski koncert Rite Ore se od najavljivanog spektakla pretvorio u veliki promašaj. Procjenjuje se da je na koncertu bilo između pet i pol i šest tisuća ljudi. 

Grad Zadar je nakon njenog koncerta, prema preliminarnim podacima, u minusu od 724 tisuće kuna, no to i nije Ritin problem pošto je ona svoj honorar od milijun i pol kuna spremila u džep.

Na pozornicu se popela nešto iza 22 sata, a posljednju je pjesmu izvela oko 23, pri čemu je sišla u publiku i uzela hrvatsku zastavu. Nakon koncerta Rita nije ni prespavala u Hrvatskoj, nego se odmah uputila u London.

Pročitajte više