Zadarska glumica sa suprugom stigla na prosvjed protiv nasilja u Beogradu

Ilustracija: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL (Na fotografijama nije događaj iz teksta)

ZADARSKA glumica Tihana Lazović sa suprugom Branislavom Trifunovićem stigla je na prosvjed protiv nasilja u Beogradu.

"Kiša je seksi, kabanice su fešn. Vidimo se u 18", napisala je Tihana prije prosvjeda pa zatim na društvenim mrežama objavila fotografije i snimke s prosvjeda. Inače, njen suprug Branislav brat je Sergeja Trifunovića, koji je također poslao podršku prosvjedima protiv nasilja u Srbiji. "Ovo je izvan mojih očekivanja. Drago mi je što su se ljudi probudili. Bože, hvala ti što se Beograd probudio, ja sam mislio da je umro", rekao je ranije Sergej.

Inače, Tihana i Branislav su početkom svibnja u Beogradu s ostalim građanima odali počast žrtvama pucnjave u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara.

Podsjećamo, u Beogradu se održava novi prosvjed protiv nasilja, samo dan nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dovukao u Beograd ljude iz cijele Srbije, što svoje lokalne stranačke dužnosnike i članove, što pristaše, što ljude koji rade po općinama i javnim poduzećima.

Današnji, četvrti prosvjed Srbija protiv nasilja ponovno je započeo ispred skupštine Srbije, a ovoga puta građani su oblikovali veliki prsten oko Radiotelevizije Srbije. Prosvjednici traže da RTS počne objektivno izvještavati o prosvjedu i da netko iz opozicije gostuje u dnevniku te televizije.

Pročitajte više