Zadarski Višnjik na nogama: Tony Cetinski održao koncert za pamćenje

NAKON dva rasprodana koncerta u zagrebačkoj Areni kada ga je gledalo i slušalo više od 35 tisuća ljudi Tony Cetinski u sklopu turneje Furia Tour održao je koncert u zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić" na Višnjiku. Baš kao i u Zagrebu, dvorana prepuna zaljubljenika u ljubavne pjesme jednoglasno je pjevušila s pjevačem dok je Tony publiku znalački vodio puna dva sata. Na repertoaru su i ovoga puta bili samo njegovi najveći hitovi poput "Kad bi dao Bog", "23. prosinac", "Budi uz mene", "Neka te odvede", "Nek ti bude ljubav sva" ili "Blago onom 'ko te ima".

"Pamtim zadnji koncert u Jazinama po divljoj publici"

Iako je jedan od zaštitnih znakova ove njegove turneje velika pozornica o kojoj brine vrhunski produkcijski tim, Tony je prije nastupa rekao kako će cijelu scenografiju prilagoditi manjem prostoru zadarske dvorane.

"Pamtim zadnji koncert u Jazinama po divljoj publici. Sjećam se da sam u pola pjesme prekinuo nastup kako bih im rekao da mi je sada napokon potpuno jasno zašto ih zovu Tornado", rekao je Tony na konferenciji povodom zadarskog koncerta koji je baš kao i oba zagrebačka rasprodan.

Kako bi skupio snage za toliko skakanja i pjevanja, Tony odlazi u wellness i na masaže prije samog nastupa, a nakon koncerta u Zadru i dalje neće biti poštenog odmora. Kao što je sam najavio, dan poslije koncerta zaputit će se u Ljubljanu gdje će snimati album klasične glazbe. Taj će album biti izdan za slovensko tržište, a hoće li biti sličnih projekata u Hrvatskoj za naše tržište nije znao reći.

Iako bi mu nakon Ljubljane godio godišnji odmor sa suprugom Ivanom i kćerkom Pijom negdje na moru, Tony ne staje što se tiče koncerata, gaža i snimanja novih pjesama. "Slijedi ljeto, tako da nema odmora", odgovorio nam je Tony na pitanje hoće li ljeto provesti radno.

L.V.
Foto: Andrija Lučić/Cropix

Pročitajte više