Zadnji sati tragične ljubavi Jima Carreya: Ukrala mu tablete, molila za oprost i zauvijek otišla

Foto: Splash/Instagram

28. RUJNA prošle godine svijet je potresla smrt bivše djevojke slavnog glumca i komičara Jima Carreya, mlade Cathrione White.

Toga je dana otkriveno njeno beživotno tijelo, a sada je završena i istraga njene smrti - u pitanju je, kao što se i sumnjalo, samoubojstvo. 28-godišnjakinja je sa Carreyem provela tri godine u vezi, no prekinuli su tek koji dan prije no što je odlučila oduzeti si život.

Istraga je pokazala da je glumac samo nekoliko sati prije no što je njeno tijelo pronađeno poslao Cathrioni poruku pitajući je gdje su njegove tablete protiv bolova, no nikada nije dobio odgovor. Cathriona se tri do četiri dana ranije predozirala gomilom lijekova, uključujući i njegove tablete, a Carreyju je ostavila i oproštajno pismo u kojem ga je zamolila za oprost.

"Molim te oprosti mi. Nisam za ovaj svijet", napisala je djevojka, a u pismu je rekla i neka zajedno s obitelji organizira njen sprovod jer ona "nema posebnih želja oko toga".

"Provela sam posljednja tri dana u nevjerici jer nisi ovdje. Mogla bih nastaviti dalje slomljena srca i nastojati se oporaviti. Mogla bih, ali ovoga puta jednostavno nemam volje. Žao mi je što misliš da nisam bila tu za tebe. Dala sam sve od sebe", napisala je u podužem pismu koje Jimu ostavila na kuhinjskom stolu.

Na dan smrti poslala je glumcu poruku, a zatim su i tri minute telefonski razgovarali, pokazala je istraga. To je bio njihov posljednji razgovor.

Istoga se dana i na Twitteru oprostila s prijateljima.

"Bila je nježan i osjetljiv irski cvijet, previše osjetljiva za ovu zemlju. Najvažnije joj je bilo da voli i da bude voljena. Moje srce je uz njezine prijatelje i obitelji te sve koji su je voljeli i kojima je bilo stalo do nje", napisao je glumac u svom posljednjem pozdravu Cathrioni nakon njene smrti.

Dodao je i da nije želio da potpuno prekinu te da je potpuno slomljen njenim odlaskom.

"Trebao mi je samo odmor, a to joj nisam stigao reći", rekao je.

Pročitajte više