Zadranin otvorio 15 pitanje i izgubio 468 tisuća kuna

MLADI Zadranin koji studira na zagrebačkom Pravnom fakultetu otvorio je u kvizu "Tko želi biti milijunaš" pitanje za milijun kuna, riskirao, krivo odgovorio i izgubio 468 tisuća kuna.

Navodno mladi Zadranin nije znao latinski naziv za jednu vrstu ribe. Priča se da je Zadranin čim je sjeo nasuprot Tarika Filipovića najavio kako će, ako dođe do 15. pitanja, riskirati i odgovoriti na pitanje za milijun kuna.

Student, čije će sudjelovanje u popularnom "Miljunašu" biti emitirano početkom svibnja, dobar je prijatelj košarkaša Marka Popovića koji je navodno bio na popisu "joker zovi". Nakon što je Zadranin ispričao prijatelju Popoviću da je izgubio u kvizu priča je procurila u javnost. Popović se jučer ljutio na novinare koji su otkrili vijest.

Inače stroga pravila kviza zabranjuju natjecateljima kao i bilo komu od ljudi koji su bili u studiju i uredništvu da prije emitiranja emisije otkriju što se tijekom snimanja zbivalo jer su posljedice prilično neugodne. Naime, natjecatelj može izgubiti osvojenu svotu. U ovom slučaju radi se o 32.000 kuna.

Mladi Zadranin drugi je put u povijesti kviza "Tko želi biti milijunaš" otvorio 15 pitanje. Prvi put do posljednjeg pitanja je došao Damir Pahić liječnik iz Siska.  Pahić je osvojio 500.000 kuna i odustao od 15 pitanja, iako mu je prijatelj uz pomoć "joker-zovi"  dao točan odgovor na pitanje kako se piše Grand Slam turnir Roland Garros.

Pročitajte više