Zagrebačka vrtićka teta ukrala pažnju na otvorenju Pula Film Festivala

Foto: Press/Damir Bošnjak

VRTIĆKA teta i kolumnistica Sonja Sabol, koju su prije šest godina zapazili brojni hrvatski mediji tijekom Pulskog filmskog festivala, gdje je uspjela zasjeniti i slavne ljepotice, opet se pojavila se na otvorenju spomenutog festivala te je plijenila pažnju na crvenom tepihu u dugačkoj haljini otvorenih leđa.

Sa Sonjom su na događaju bili i fotografi Damir i Stefan Bošnjak, koji su zabilježili neke od najglamuroznijih trenutaka.

Sonja je u ožujku ove godine pozirala za izložbu aktova Damira Bošnjaka, a za naš portal otkrila je tada i kako je došlo do njihove suradnje.

"Damir je fotograf koji se iste večeri kao i ja našao u Areni tijekom 67. Filmskog festivala. Spojila nas je zajednička poznanica kada je postavio sliku mene i moje prijateljice na društvenoj mreži, koju je fotografirao tijekom te večeri u veličanstvenoj Areni. Damir je medij, drži svoj portal Pulska svakodnevica te mi je ujedno ponudio suradnju da pišem kolumne za njegov portal. Naravno, pristala sam, zato mu se ujedno zahvaljujem", ispričala je.

Pročitajte više