Zagrebački cajkaški radio dijeli plastičnu operaciju grudi u nagradnoj igri

Foto: Instagram

ZAGREBAČKI narodnjački radio Extra FM pokreće nagradnu igru u kojoj jednu "dasku iz grada" nagrađuje umjetnim grudima. 

"Od daske do hupsera", naslovljen je tekst kojim narodnjački radio reklamira nagradnu igru u kojoj nekoga časti estetskom operacijom, a o čemu se šuškalo još prošle godine uoči dolaska radija.

"Od slavonske ravnice do zagorskih brega uz pomoć Extra FM-a! Nagrada je posebna, postojana i primjetna. Pobjednica će kući otići s većim grudima, a za sve će se pobrinuti renomirani estetski kirurg", najavljuju igru te navode koje prijave će biti uvažene.

"Bit će uvažena ako sadrži video u kojem će navesti zašto baš ona zaslužuje popuniti haljinu kako spada. Mora se potruditi zaslužiti nagradu. I nipošto ne smije zaboraviti u prijavi navesti potrebne hashtagove..."

Prijave primaju putem Instagrama i Facebooka, a tri finalistice odabrat će žiri, nije poznato koji. "Kad sve to obavi, preostaje joj čekati da žiri kaže svoje i odabere tri finalistice. Svaki petak objavit će ime jedne sretnice. Nakon što odaberu i treću, najbolji videoklipovi osvanut će na Extrinom Instagramu. Slušatelji će odlučiti koja "daska iz grada" zaslužuje extra boobs. Pobjednica je ona koja dobije najviše lajkova."

Pročitajte više