Zagrebački frizer uz pjesmu poručio: "Ponosan sam kakve dečke ima hrvatski nogomet"

Foto: Instagram

JEDAN od najpoznatijih zagrebačkih frizera, Božidar Pavlić, koji nastupa pod umjetničkim imenom Božo Kralj, objavio je novu pjesmu. Pjesma se zove Rosa.

"Prvi put kad sam čuo pjesmu Rosa, znao sam da će biti moja. Odmah po izlasku moje prve pjesme Boli krenuo sam snimati i raditi na novoj pjesmi. Zadovoljniji sam reakcijama na drugu pjesmu Rosa, ali i očekivao sam da će biti prihvatljivija i slušanija od prve. Prvu pjesmu smatram uvodom u svoju glazbenu karijeru i predstavljanjem sebe kao pjevača, trebalo je vremena da me publika primijeti. Definitivno sam zadovoljan uspjehom obje pjesme, uložio sam puno truda, htio sam se tekstom, glazbom i spotovima izdvojiti od svega što smo dosad mogli čuti na domaćoj glazbenoj sceni", kaže Božo.

"Najsimpatičniji mi je Gvardiol"

Osvrnuo se i na navijačku euforiju u Hrvatskoj koja je dotaknula i njega. Ipak, o snimanju navijačke pjesme, kaže, još ne razmišlja.

"Teško je ostati ravnodušan kada igra reprezentacija tvoje domovine, zemlje u kojoj si odrastao i kulture koju si stekao. Zasad nisam razmišljao o pjesmama u navijačkom smjeru, ostavljam to starijima i iskusnijima u tom pravcu, ali volim ih slušati i daju posebnu energiju tijekom gledanja utakmica. Uz posao kojim se bavim, ostavio sam vremena da ispratim i SP 2022., čestitam našoj momčadi, posebno mladim i nadarenim dečkima koji su se pridružili reprezentaciji i pokazali se u najboljem svjetlu", poručio je.

Jedan reprezentativac posebno mu je simpatičan.

"Trenutno mi je najsimpatičniji svakako Joško Gvardiol, pretpostavljam ništa neobično, s obzirom na to da je ovih dana glavna tema.  Ponosan sam kako odgojene, pametne i dobre dečke ima hrvatski nogomet. Čuo sam da je Jošku tek 20 godina, skidam kapu! Smatram da je dečko pravi primjer kako se muškarac treba ponašati i izgledati, ima sve kvalitete, a ne bih se bunio ni kada bis,p se upoznali, treba razbiti tu njegovu navodnu sramežljivost. Ovim putem mu poručujem da se on nema čega sramiti, već naprotiv, biti ponosan i svjestan sebe kao igrača i čovjeka", poručio je Gvardiolu.

Pročitajte više