Zagrebački kafić na udaru lopova, u dva mjeseca ostali bez 300 žličica

Foto: Facebook

IZ ZAGREBAČKOG kafića Mr. Fogg požalili su se kako im je unutar dva mjeseca pokradeno čak 300 posebno ukrašenih žlica.

"Nažalost, u zadnja je 2 mjeseca otuđeno 300 žličica iz Mr. Fogga, specijalno kupljenih za vas kako bismo spojili i te male detalje s cjelokupnim ambijentom naše priče. Od početka našeg druženja trudili smo se pružiti vam poseban doživljaj, ugođaj i način serviranja. Međutim, nažalost zbog određenih gostiju koji otuđuju stvari koje nisu njihove, nismo više u mogućnosti pružiti vam taj poseban detalj kod ispijanja kave", napisali su na svojoj Facebook stranici.

"Ispričavamo se svima vama koji ste znali cijeniti naš trud i maštu, što smo zbog manjine bili primorani odustati od tih sitnih, ali bitnih detalja. Hvala vam na razumijevanju i nadamo se da ćemo jednog dana imati uvjete da i dalje u tom segmentu budemo posebni", dodali su.

Mr. Fogg je uređen u steampunk stilu, odnosno spoju znanstvene fantastike s elementima alternativne povijesti. Nazvan je po Phileasu Foggu, protagonistu romana Put oko svijeta u osamdeset dana, autora Julesa Vernea. Kafić je 2017. godine dospio na listu New York Timesa gdje je uvršten kao jedna od pet destinacija u Zagrebu koje se ne smije propustiti.

Pročitajte više