Zagrebački koncert Guns N´Rosesa upitan?!

NETKO je očito bacio urok na povratničku turneju Guns N´Rosesa jer dečki u posljednje vrijeme stvarno nemaju sreće, a kako je krenulo, možda niti njihovi hrvatski fanovi.

Napad fanatičnog obožavatelja i urušavanje pozornice

Nakon što je frontmena Axla Rosea nožem napao fanatični obožavatelj, bend je morao otkazati privatni nastup u Sao Paolu. Tek što su se oporavili od napada, zadesila ih je nova nesreća. I ovoga je puta izbjegnuta prava tragedija.

Naime, uoči drugog nastupa u Rio de Janeiru, zbog velikih se kiša urušila pozornica na Apoteose Stadiumu. Članovi benda su objavili kako u rušenju pozornice nitko nije poginuo, no da su ozlijeđeni scenski radnici iz njihove i brazilske ekipe. Također se još ne zna hoće li se zakazani koncert uopće održati.

Ako se datumi poklope, Gunsi neće svirati zbog Europskog prvenstva u vaterpolu


Što se tiče zagrebačkog koncerta i njegove organizacije, na internetskim stranicama Lupa promocije objavljeno je kako su uspješno premostili sve tehničke probleme, te da je, što se njih tiče, za koncert sve spremno. Također bi uskoro trebali objaviti najnovije službene informacije vezane uz prodaju ulaznica za zagrebački koncert koji će se, najvjerojatnije, održati tek na jesen, i to, opet najvjerojatnije, početkom devetog mjeseca.

I tu se javlja problem jer, kako nam je u telefonskom razgovoru rekao Vladimir Ivanković iz Lupa promocije, moguće je da se datum koncerta poklopi s datumom održavanja Europskog prvenstva u vaterpolu. S obzirom na to da je mjesto održavanja i jednog i drugog Arena Zagreb, na svirku Gunsa ćemo pričekati još kojih dvadesetak godina.

Pročitajte više