Zagrebački reper biciklom kreće oko svijeta: "Radim po cijeli dan, želim napraviti nešto za sebe"

Foto: Facebook

ZAGREBAČKI reper Steve Mešić Ludin početkom travnja putem Facebooka je tražio suputnicu s kojom će napustiti Hrvatsku, no na kraju je ipak promijenio plan.

>>>Zagrebački reper koji traži curu za putovanje po svijetu: "Nude mi vezu, brak i seks"<<<

"Kako dugi niz godina imam san obići svijet na biciklu, mislio sam da neće biti problema pronaći sponzore jer znam tek za par ljudi u svijetu koji su se odlučili na isti pothvat. Kako nisam dobivao pozitivne odgovore sponzora, shvatio sam da će put biti preopasan s obzirom na to da krećem bez ikakvih uvjeta i bilo bi suludo voditi jednu damu na ovakav put. Neki misle da trebam novac za provod po svijetu, drugi pak da radim marketing reklamu za neku novu pjesmu i da neću niti krenuti na put, ali većina me podržava i hvala im", ispričao je Steve za Index.

Stoga je uploadao video na platformi Indiegogo, na kojoj se između ostalog nude zanimljiva putovanja.

"Jučer sam krenuo sa svojom potragom i dobio sam prvu uplatu od 10$. Kupit ću si kilu oštrog brašna, staviti svoju kuju Reu u krilo i lanac od susjedovog psa Mikija oko vrata da svi vide kako se zabavljam po svijetu s par stotina kuna haha", našalio se, a onda se uozbiljio.

"Umoran sam od ponavljanja, radim po cijele dane od kad znam za sebe, dolazim iz radničke familije i krećem na put kako bih napravio nešto za majku, baku i sebe. Radit ću poslove koje stignem kako bih došao do cilja i ako mi se ukaže negdje prilika, zgrabit ću je, pa makar skrenuo s puta i ne vratio se više nikada", rekao je.

Najveći problem mu stvara bicikl, kako stvari stoje, posudit će od prijatelja jedan koji nije u najboljem stanju u na kojem trenira, no nije siguran da će izdržati put od 24 tisuće kilometara.

"Na put krećem ovu srijedu, 25.05. Nosim dvoje hlača, dvije majice i veliko srce", rekao je i zahvalio svima koji ga podržavaju.

Ako želite pomoći Steveu na njegovom putovanju, posjetite njegovu Facebook stranicu

Pročitajte više