Zagrebački reper koji traži curu za putovanje po svijetu: "Nude mi vezu, brak i seks"

Foto: Facebook

NAKON što se njegov oglas kojom traži suputnicu za putovanje svijetom proširio Facebookom, zagrebački reper Ludin objasnio je zašto je odlučio na taj način potražiti društvo te je otkrio kakvu djevojku traži.

"Izgubio sam firmu, rastao sam se i od kad znam za sebe, radim po cijele dane. Brinem o majci i baki i rekao sam dosta. Idem osvojiti svijet i živjeti snove kako bih familiji i sebi omogućio pristojan život", objasnio je razloge odlaska za Index.

Što se tiče djevojke kakvu traži, ima jasnu sliku u glavi: "Tražim suputnicu koja mora biti lijepa, romantična, pametna, skromna, radišna i odlučna. Kad imaš lijepe oči, dobiješ i popust negdje, a ako je romantična, neće joj smetat ako ručamo na krovu zgrade", vedro je dodao.

Dosad je dobio već i mnoge ponude, a njihova raznolikost i njega je iznenadila: "Dobio sam svakakve ponude i dobro sam se nasmijao. Tako mi nude vezu, brak, seks, a jedna kaže da bi pošla sa mnom taman nas put odveo na Mirogoj jer sam zgodan. Volio bih zapravo obići svijet biciklom jer to je moj stari san, pa ako postoji takva cura, ona je definitivno u užem izboru! Dobro bi nam došli sponzori da kupimo prave bicikle i snimimo tu nezaboravnu avanturu, pa ako postoje potencijalno ludi sponzori kao ja, neka mi se jave putem Facebooka", ističe Ludin.

Za kraj je ostavio poruku djevojkama u svom stilu – rimom. "Mala misli da sam Rocky, da skačem kao Floki jer pali se na mene kao da sam Duško Lokin!"
 

Pročitajte više