Zagrepčanka nije znala nijednu Prijovićkinu pjesmu, no došla je u Arenu. Evo što kaže

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Instagram

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ održala je pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i sabrala svoje dojmove. Njezine objave skupile su puno komentara, a posebno se izdvojio komentar jedne gospođe iz Zagreba koja je napisala da nije znala niti jednu Aleksandrinu pjesmu, ali je željela vidjeti tko je osoba koja je napunila pet Arena u Zagrebu.

"Došla sam na koncert bez da sam znala ijednu pjesmu, zanimalo me tko je osoba koja je napunila pet Arena u mom rodnom gradu. I draga Aleksandra, uživala sam kao nikad. Vaša energija, glas, stas, emocija - ostavile su me bez daha (a bila sam na stotine koncerata). Hvala vam na ovom spektaklu. Dobili ste još jednu slušateljicu", glasi komentar.

Podsjećamo, Aleksandra je u Areni Zagreb pjevala 1., 2., 3., 4. i 6. prosinca. Svake večeri Arena je bila krcata.

"Navikla sam nekako svaku večer pjevati u Areni. I kada me pitaju, a pitaju me, koja je večer bila najbolja, uvijek kažem 'ona koja slijedi'. Za mene je svaka večer s vama najbolja. Hvala na gostoprimstvu u ime moje cijele ekipe i u moje ime. Osjećali smo se kao kod kuće", rekla je pjevačica svojim obožavateljima na zadnjem koncertu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.