Zahtjevi vlasnika apartmana naljutili ljude: "Kao da ih je moja mama pisala"

Foto: Instagram / Twitter

ČIŠĆENJE zahoda za drugima nikome nije drag posao, a jedan vlasnik apartmana koji se iznajmljuje preko Airbnb-ja, odlučio je to potpuno izbjeći. Tip po imenu Ian Hickton odsjedao je baš u tom apartmanu, a na Twitteru je podijelio popis uputa koje mu je vlasnik ostavio.

"Molimo da pokušate koristiti umivaonik bez prskanja po ogledalu. Predlažemo da iz uljudnosti prema idućem gostu koji će nakon vas koristiti kupaonicu, obrišete sve tragove sa slavine i umivaonika ručnikom koji vam je osiguran", stoji na početku uputa.

"Prije tuširanja, molimo, stavite tepih na pod. Kada završite, stavite ga na radijator da se suši. Ako prilikom korištenja umivaonika prolijevate vodu po podu, molim da također koristite tepih i napravite isto kada završite. Nakon tuširanja molimo vas da brisačem stakla uklonite sve tragove vode sa stakla, pločica i prozora u kupaonici na prvom katu. Kada to učinite, molimo vas da ručnikom osušite staklo kako biste uklonili preostale mokre tragove", nalaže vlasnik apartmana u nastavku objašnjavajući čemu služi četka za WC.

"Svrha četke za WC je uklanjanje tragova i bilo kakve boje u unutrašnjosti zahoda (ispod i iznad linije), uz rub te da čistite unutrašnju stranu zahodske daske. Korištenje zahodske četke nije opcionalno. Molimo vas da ne ostavljate nikakve tragove svog boravka", istaknuo je nadalje.

Također, muškarce je zamolio za jednu stvar: "Gospodo, jako bi se cijenilo kada biste sjedili na zahodu u slučaju korištenja i male i velike nužde. Molimo vas da pazite da je prilikom napuštanja kupaonice pod suh."

Ianova objava odmah je podignula prašinu na Twitteru, a mnogi korisnici izrazili su svoje mišljenje o uputama vlasnika. "Ne piše ništa o sranju u umivaonik", našalila se jedna korisnica, a drugi je napisao: "Čini se kao da je moja mama pisala ova pravila. Toga sam se morao pridržavati kao dijete."

"Pomokrio bih mu se u umivaonik", napisao je još jedan tip. Među mnogima koji su komentirali objavu, jedan se korisnik upitao: "Kako se kažnjava nepridržavanje ovoga?", ali autor objave nije znao ništa o tome.

Pročitajte više